Dinçel, “Fethiyespor Ligde Sıkıntı Yaşamayacak”

Fethiyespor sahasında konuk ettiği Iğdır FK’ya 3-1 yenildi. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri 90 dakikayı değerlendirdi.

Spor 31.01.2024 18:43:00 0
Dinçel, “Fethiyespor Ligde Sıkıntı Yaşamayacak”

TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, sahasında konuk ettiği lig ikincisi Iğdır FK karşısında direnç gösteremeyince, karşılaşmayı 3-1 kaybetti. Lacivert beyazlılar Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ile çıktığı 3 karşılaşmada 8 puan kaybederek, ligin alt kısmına doğru geriledi. Rakip takımın gollerini Mustafa Tahir, Enes Alıç ve Eyüp kaydederken, Fethiyespor’un tek golü Nurettin’den geldi. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel ve Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin 90 dakikayı değerlendirdi.

“Tamamen Bireysel Basit Hatalarla Gol Yedik”

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Cumartesi ve bugün zor maçlara çıktık. İki zirve yarışçısı takım ile karşılaştık. Çok basit goller yedik. Bugün ise bir önceki maça göre rakip bizi çok hırpalamadı. Tamamen bireysel basit hatalarla gol yedik. Kendi gücümüzü de biliyoruz. Hakemler konusunda ise yorum yapmak istemiyorum. Takımın gelen anlamda birlikte hareket etmesinden memnunum. Son iki maçta yediğimiz goller tamamen bireysel hata. Ne olursa olsun Fethiyespor ligde sıkıntı yaşamayacak. Yolumuza devam ediyoruz. Ligin çok koşan ve mücadele eden takımları arasındayız. Şuandan itibaren Soma maçına odaklanacağız. O karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız” şeklinde konuştu.

“Hedefimiz Şampiyonluk”

Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin, ‘’Her hafta final oynadığımızın bilincindeyiz. Her maç zorlu geçer, klasiktir. Her zaman zorlu geçeceğini düşünüp hareket etmek gerekir. Hemen hemen de öyle oldu. Fethiyespor’da ikili oynayan ve öne oynamayı seven bir takım. O yüzden arkaya atılan toplarda sıkıntı yaşayabiliriz diye düşünmüştüm. Fakat 2-0 öne geçtik. İkinci yarı Fethiye’yi biraz maça ortak ettik. Üçüncü golü bulunca da rahatlamış olduk. Zorlu bir deplasmandı. Galibiyet serimizi devam ettirdik. Mutluyuz tabi ki ama mutlulukla birlikte her şeyin bilincinde olup her maçımızı da aynı şekilde final niteliğinde oynamak zorundayız. Tabi ki hedefimiz şampiyonluk.’’ İfadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Fethiye Tv