TKB Fethiye’de Bayrak Değişimi

Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesinin olağan genel kurulu Özer Olgun Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Seydikemer 6.02.2024 23:38:11 0
TKB Fethiye’de Bayrak Değişimi

Tek liste ile gerçekleşen olağan genel kurulda; Hilal Yungucu Uğur, Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesinin yeni başkanı oldu.
Başarılı hizmetlerde bulunarak, derneğin ismini Fethiye’de söz ettiren mevcut başkan Candan Özdemir;  başkanlığa aday olmadı. Olağan genel kurul tamamlandıktan sonra başkan Candan Özdemir;  yeni yönetime başarılar dileyerek, veda konuşması yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesinin olağan genel kurulunda divan başkanlığını geçmiş dönem şube başkanlarından Gazeteci ve Yazar Işık Taban, katip üyeliklerini Nermin Akın Kaya ve Meral Aytuğlu yaptı. Derneğin faaliyet raporu, denetleme raporu, mali tablo ve bütçeleri; dernek yönetiminden Gülçin Atılgan tarafından okunarak, oy birliği ile ibra edildi. Genel kurul maddelerinin icrasından sonra yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Tek liste ile gerçekleşen seçimde; Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesi yönetim kurulu asil üyeliklerine; Hilal Yungucu Uğur, Sevilay Koca, Derya Samancı, Serap Konukçu ve Hülya Karpuz seçildiler. Denetleme kurulu asil üyeliklerine; Gülşen Armağan, Zeynep Patat ve Birgül Özdemir ile Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine de; Ayşen Gürbüz, Hamiye Özkaya ve Gülser Akgül seçildiler.

“ÖRNEK OLACAK SOSYAL HİZMETLERDE VE FAALİYETLERDE  BULUNDUK”

Dilek ve temenniler bölümünde veda konuşması yapan eski başkan Candan Özdemir “31. 03.2021 tarihinde gerçekleşen olağan genel kurulda başkan seçildim. 48 kişi ile devir aldığım Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesinin üye sayısını 244’e yükselttik. Şu an itibariyle 107 üye ile Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesini yeni seçilen yönetime devrediyorum. Dönemimizin sonuna geldik. Amaçladığımız noktadan daha iyi seviyelere taşıyacak olan arkadaşımıza başarılar diliyorum.  Benden önceki şube başkanımız Rahmetli Zeynep ablama gönül borcumu ödemek için bu yola çıktım. Zeynep ablama Rahmet ve saygıyla bir kez daha anıyorum. Kapanması düşünülen Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesine sahip çıktım. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çok başarılı hizmetlerde bulunduk. Derneğimizin ismini her zaman, her yerde büyük bir gururla söz ettirdik. 53 öğrencimize burs verdik. Örnek olacak sosyal hizmetlerde ve faaliyetlerde  bulunduk. Derneğimizin ismini Fethiye’de zirveye çıkardık. Şimdi görevimizin sonuna geldik. Görev süremizde bizlere destek olan eski başkanlarımızdan Işık Hanım’a ve tüm üyelerimize, hayırseverlerimize, destekçilerimize, arkadaşlarımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi. Candan Özdemir konuşmasından sonra Türk Kadınlar Birliği şubesinin yeni başkanı Hilal Yungucu Uğur’a, geçmiş başkanlarından Işık Taban’a, yardımcısı Gülçin Atılgan’a ve derneğin en eski üyelerine çiçek takdim etti. Çiçek takdiminden sonra eski başkan Candan Özdemir; rozetini görevi devir alan  yeni başkan Hilal Yungucu Uğur’a taktı. Duygulu anların yaşandığı Türk Kadınlar Birliği Fethiye şubesinin olağan genel kurulu Andımızın okunmasıyla sona erdi.


Haber Kaynak : Fethiye Tv