Eski Başkanlar Sarıhan ve Cura, Neden Saatcı’yı Destekledi?

AK Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile MHP Fethiye Eski İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye TV’de katıldıkları “Erdoğan Cankuş’la Pozitif Düşünce” programında neden Behçet Saatcı’nın yanında olduklarını açıkladılar.

Dünya 10.02.2024 14:31:37 0
Eski Başkanlar Sarıhan ve Cura, Neden Saatcı’yı Destekledi?

Fethiye’de 31 Mart seçimlerine az bir zaman kala siyasi hareketlilik dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Perşembe günü İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saacı’nın adaylık açıklamasında AK Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile MHP Fethiye Eski İlçe Başkanı Osman Cura’nın bulunması da çok konuşulmuştu. İki başkan katıldıkları programda neden Behçet Saatcı’ya neden destek verdiklerini açıkladılar. 

Ayrıca MHP Fethiye Eski İlçe Başkanı Osman Cura, disipline sevk edilmesi için çaba gösterdiğini iddia ettiği MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ta da “Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı olsun diye, Köyceğiz’de görüştün mü?”  sorusunu sordu. 

“Behçet Saatcı’nın Ülkücü Olmasıdır”

MHP Fethiye Eski İlçe Başkanı Osman Cura açıklamasında “Behçet Saatcı’nın adaylık açıklamasına gittim diyerek, politikalarımıza uymadı. Genel merkezin üzerinde görüş beyan etti diye ihraç etmeye çalışan il başkanına soruyorum. Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı olsun diye, Köyceğiz’de görüştün mü? İlk buna cevap versin.  Behçet Saatcı’nın yanında olmamın sebebi ise Saatcı’nın ülkücü olmasıdır. Ve Fethiye’de oynanan siyaset borsasının karşısında durmasıdır” diye konuştu.

“Fethiye’ye Çok Daha Güzel Hizmetler Yapmayı İstiyoruz”

AK Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “Behçet Saatcı’nın geçmiş tecrübesine bakarak “beraber yol yürürüz” dedim.  Yaptığı hizmetlerin üstüne katlayarak Fethiye’ye katkı sunacağına inanıyorum. Fethiye’nin köy görünümlü kasabandan çıkıp, gıbta edilecek bir şehir olmasını istiyorum. Herhangi bir yerde olmak için çabamız olsaydı aday olurduk. Yeni kurulmuş bir parti adaylık teklifi de yapıldı. Ben teşekkür ederek kabul etmedim. Adaylık açıklamasında kürsüye davet ettiler. Heyecanlıydım. Kalabalığın bizi kabul etmesi bizleri sevindirdi. Fethiye’ye hizmet etmek istiyoruz. Biz yapılanlara teşekkür ediyoruz ama çok daha güzelini yapmayı istiyoruz. Gerekli deneyimli ve bilgili ekibinde kurulacağını inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Fethiye Tv