Seydikemer Doğan Spor Kulübü Yeniden Kuruldu

Seydikemer’de geçmiş yıllarda Boyacı Mehmet’in kurduğu Seydikemer Doğan Spor Kulübü Bayram Bozyiğit başkanlığında yeniden kuruldu.

Spor 31.01.2024 18:16:58 0
Seydikemer Doğan Spor Kulübü Yeniden Kuruldu

Seydikemer’de gençlerin spora kazandırılması ve kültür sosyal faaliyetlerin amacıyla Seydikemer Doğan Spor Kulübü, Bayram Bozyiğit liderliğinde yeniden kuruldu. Seydikemer Doğan Spor Kulübü delegelerinin oy birliği ile seçmiş olduğu başkan ve Yönetim Kurulunun yeni bir takım ve branşlarında tecrübeli  kadrolar ile yol alacağı, sportif, kültürel ve sanatsal alanda faaliyet göstereceği öğrenildi. Bütün amacının Seydikemer Doğan Spor Kulübünü kıymetli bir marka haline getirmek olduğunu söyleyen Başkan Bayram Bozyiğit, “Gençlerimize sahip çıkıp, sağlıklı bir nesil yetiştirerek, olabilecek kötü alışkanlıklardan onları uzak tutmak yegane hedefimizdir” ifadelerini kullandı.

Seydikemer’de 27 Ocak 2024 Cumartesi günü yapılan Genel kurulda Seydikemer Doğan Spor Kulübü Bayram Bozyiğit konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Merhum Mehmet Günay’ın 1978 yılında Fethiye’de kurduğu Doğan Spor, 1997 yılından itibaren Seydikemer İlçemize taşınmıştı. 2015 yılına kadar bu isimle pek çok başarıya imza attı. 2015 yılında tüzük değişikliği ile Seydikemer Belediye Spor olarak devam etti. Geçen süre içerisinde bizler bir avuç gönüllüler olarak başarı sayfalarına devam etmek amacıyla Seydikemer Doğan Spor  Kulübünü tekrar kurmuş ve ilan etmiş bulunmaktayız. Seydikemer ilçemiz, Muğla İlinin yüzölçümü olarak 1.860 km2 ile 2. büyük ilçesidir. Nüfusta ise, 13 ilçenin 6. Sırasında yaklaşık 63.000 kişi ile yerini almaktadır. Bu nedenle, ilçemiz hızla gelişmektedir. Bu hızlı gelişimin getirdiği ihtiyaçlardan biri de çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek, sporu öğretmek ve sosyalleşmelerini sağlamaktadır. Böylelikle, gençlerimize sahip çıkarak, Türk Sporuna alt yapı sağlayarak, sağlıklı bir nesil yetiştirerek, olabilecek kötü alışkanlıklardan onları uzak tutmak yegane hedefimizdir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirebilecekleri ortamları hazırlamak bize ayrı bir gurur ve sevinç sağlamaktadır. Böylelikle, kulüp sayılarının artması Türk Sporuna ayrı bir katkı sağlamak ve renk getirmektir. Bu nedenle, Genel Kurulumuzun uygun görmesi ile Seydikemer Doğan Spor Kulübü Başkanı olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunarım”

“Rahmetli Boyacı Mehmet Hocamızın İzinden Gideceğiz” 

Seydikemer Doğan Spor Kulübü İdari Asbaşkanı Mustafa Akçay’da genel kurulda konuşma yaparak; “Sevgili arkadaşlar öncelikle olarak bugün sizin gibi güzel insanları tanımaktan büyük mutluluk duydum. Hepinize katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim. Beraber çıktığımız bu yolda sizlerle yürümekten her zaman Onur ve gurur duyacağım. Seydikemer'imizin marka değer olan doğan sporu elimizden geldiği kadar rahmetli Boyacı Mehmet hocamızın izinden giderek daha ileriye taşıyacağız. Ben sizlere inanıyorum. Bu yolda hepimize büyük görevler düşüyor. Emin’im herkes elinden geleni yapacaktır” dedi. 

27 Ocak 2024 Cumartesi günü yapılan Genel kurulda Seydikemer Doğan Spor Kulübünde sorumluluk alanlarının olduğu bir görev dağılımı yapıldı. Yapılan görev dağılımı ise şu şekilde oluştu.

Bayram Bozyiğit. Seydikemer Doğan Spor Kulübü Başkanı 

Av. Baran Noyan. Başkan Vekili Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Behlül Küçüksoku. Başkan Vekili Proje Ve Yatırım İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Bora Çetin.  Asbaşkan Futbol Şube Sorumlusu

Osman Doğan.  Asbaşkan Diğer Amatör Şubeler Sorumlusu

Mustafa Akçay. İdari Asbaşkan

Salihcan Gökçe. Genel Sekreter

Fevzi Yeşil. Genel Sayman

Adem Çaycı. Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Yusuf Erdoğan. Futbol Alt Yapısından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Kadir Öztürk. Futbol Akademisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Muharrem Sakal. Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Halil Bozbaş. Sportif Direktör Ve Yönetim Kurulu Üyesi

Ayşegül Doğan. Gençlik Koordinatörü Ve Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet Bican. İlik Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Şener Bölgebaş. Ticari İlişkiler Sponsorluk Ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Ali Yeşil. Denetleme Kurulu Başkanı

Mevlüt Geyikçi. Denetleme Kurulu Başkan Vekili

Serdar Mustafa Öksüzali. Denetleme Kurulu Üyesi

Elvan Çelik. Denetleme Kurulu Üyesi

Yunus Emre Yılmaz. Denetleme Kurulu Üyesi

Kutluşah Şimşek. Denetleme Kurulu Üyesi

Mustafa Sazboğaz. Divan Kurulu Başkanı Ve Futbol Takımları Genel Kaptanı

Dilek Bihan. Divan Kurulu Başkan Vekili Ve Kadın Futbol Takım Kaptanı

Gökhan Karasel. Divan Kurulu Sekreteri Ve Futbol A Takım Kaptanı


Haber Kaynak : Fethiye Tv